Ke alo o na limahana

Hoʻonohonoho ʻo Sekonic Metals i kahi paʻakikī hele wāwae no nā limahana

ʻOkakopa 19, i mea e hoʻonui ai i ka nohona moʻomeheu o nā limahana, e hoʻoikaika i ka hale hui, e hana i kahi lewa i hoʻopaʻa ʻia, maikaʻi a me ka enterprising. ikaika" i mālama ʻia e like me ka mea i hoʻonohonoho ʻia. He 103 ka nui o nā mea komo mai 17 mau hui mai Sekonic Metals i komo i ka hoʻokūkū hele wāwae.

Pono nā mea komo e hoʻopiha i kēlā me kēia wahi ma ke ala i koho ʻia e hoʻopau ai i ka luʻi, a ʻo ka hui e hoʻokō pono ana i ka pahuhopu pahuhopu e hāʻawi ʻia i nā makana hui e pili ana. E hoʻoikaika kino i ka hele wāwae; Makemake kekahi e hele i ka nānā ʻana, e hauʻoli i nā hiʻohiʻona ma ke ala; Makemake kekahi e hoʻoikaika iā lākou iho e hoʻokūkū i ko lākou mau palena ... ʻO kēlā me kēia ʻano, ʻike ʻia ka hauʻoli o ka hui.

I ka lā lā a me ka makani, ua piha ka poʻe i komo i ka ʻoliʻoli a mālama i ka naʻau kiʻekiʻe, e hele ana i ka laina hoʻopau.Ua alualu kēlā me kēia hui.Ma hope o ka hoʻokūkū paʻakikī, ua lanakila ka hui i alakaʻi ʻia e Li Yan mai ka ʻāpana bar i ka wahi mua o ka hui hoʻokūkū 25km i 4 mau hola.

ʻEhiku mau hola a ua hoʻopau nā hui a pau i nā pahuhopu hoʻokūkū i hoʻonohonoho ʻia. ʻO ka lālā o ka hui i lanakila i ka wahi mua i ʻōlelo ʻia ma ka māhele post-match i ka wā e koho ai ʻoe i ka pahuhopu o ka hoʻokūkū a hoʻoikaika i ka manaʻoʻiʻo o ka lanakila, he mau maka wale nō kāu. ka hopena.Me ka paipai like ʻana a me ke kōkua ʻana o ka hui, e poina ʻia nā luhi a pau i hōʻiliʻili ʻia, nā pilikia a me nā pilikia a e nānā ʻoe i ka holomua ʻana i ka pahuhopu.

 团建


Ka manawa hoʻouna: Nov-05-2021